Senaste inläggen

Ordlista till köket: 10 ord för hemmakockar
 • 15 Apr, 2024

Att utforska världen av matlagning är som att lära sig ett nytt språk. För att kunna navigera smidigt i köket och förstå recept till fullo är det viktigt att bekanta sig med den specialiserade terminologin som används. Här kommer en ordlista till köket som kommer att hjälpa dig att bli bekant med de vanliga uttrycken och begreppen som används av kockar. Ordlista till köketBlanchera:Att blanchera innebär att snabbt koka grönsaker eller andra livsmedel i kokande vatten och sedan omedelbart kyla dem i isvatten.

Godisspel och lekar som gör festen roligare och godare
 • 15 Feb, 2024

Godisspel är lika roliga som välsmakande. Förutom att njuta av läckerheter från godisskålen kan du höja stämningen genom att inkludera lekar och spel som är inspirerade av dina favoritgodisar. Här är några underhållande och lekfulla idéer som kommer att sätta socker på ditt nästa evenemang. 5 godisspel som garanterat gör succé 1. Gissa Godissorten Material: En samling olika godissorter med förpackningen borttagen. Hur man spelar: Lägg ut de olika godissorterna på ett bord och be deltagarna att blunda.

Köpa godis online till resan
 • 15 Jan, 2022

Ska du ut och resa inom den närmaste tiden? Då vill du säkerligen ladda upp med en massa gott godis. Det spelar ingen roll om du ska resa med bil, tåg eller flyg. Idag är det väldigt enkelt att köpa godis online. Du kan plocka ut allt du vill ha i lugn och ro och behöver inte ens lämna ditt hem. Plocka ut dina favoriterOm du har en lång resa framför dig är det viktigt att göra det så bekvämt som möjligt.

Köpmat – välj en säker betalningsmetod
 • 30 Dec, 2021

Idag är det allt fler som upptäcker fördelarna av köpmat online. Det har också ökat i spåren av pandemin och det faktum att vi avråds att röra oss i folksamlingar. Nu kan du smidigt klicka hem allt du vill ha i din soffa och få det hemkört. Det sparar dig mycket tid i vardagen och du har tillgång till ett större utbud. Vilken mat kan jag köpa online?Idag går det köpa det mesta online.

Godis online fri frakt - så handlar du fraktfritt
 • 24 Nov, 2021

Idag behöver du inte gå till en fysiskt butik för att köpa godis. Du kan lika gärna handla på nätet. Det bästa är om du kan hitta godis online fri frakt för att spara så mycket pengar som möjligt. Om du dessutom köper storpack finns det mycket pengar att spara. Det är bara några av fördelarna med att köpa godis online. Billigt och nyttigt godisDet är inte bara de klassiska smakerna som finnas tillgängliga online.

Billigt lösgodis – så skapar du den bästa mixen
 • 06 Sep, 2021

Lösgodis är något som alltid skapar debatt. Hur plockar man egentligen ihop den perfekta mixen? Vissa gillar choklad, andra gillar surt och andra salt. Om du vill ha mer att välja på kan du alltid handla ditt lösgodis online och plocka ihop en perfekt blandning. Det finns mycket billigt lösgodis som kommer göra succé på varje hemmakväll eller vid fester. Om man äter en vegansk kostOm du ska skapa en mix till flera personer måste du ha i åtanke att en eller flera kanske äter en vegansk kost.

Ökad efterfrågan av matleveranser
 • 23 Mar, 2020

De senaste åren har efterfrågan på matleveranser ökat. Det beror på att många uppskattar tidsvinsten som de får i och med att de inte själva behöver uppsöka livsmedelsbutiken. Många har dessutom upptäckt att den ekonomiska vinsten blir synbar i hushållsekonomin genom att välja ställen där där de kan handla mat på nätet billigast. De senaste månaderna har den rådande pandemin medfört att ännu fler väljer att köpa mat online. Detta för att undvika att utsätta sig för smitta men också för att skydda andra.

Hämta information med EAN-kod
 • 28 Feb, 2020

Nya revolutionerande framsteg sker dagligen inom handeln när det gäller dagligvaror. Nu senaste i raden lanserar Uncle Ben’s ett samarbete med Google Leens och Innit för att underlätta hur vi handlar. Genom att skanna varor så kommer vi att få tillgång till väsentlig information – för vissa kan den till och med vara oumbärlig. Hur går det till?Med din smartphone tar du en bild som Google Lens kommer att känna igen.

Aktuella kosttillskott för immunförsvar och ökad lust
 • 03 Feb, 2020

Det finns flera olika varianter och märken att välja bland i det ständigt växande utbudet av kosttillskott. Genom att äta rätt vitaminer- och mineraler kan du hjälpa ditt immunförsvar att bli så bra som möjligt under vintern då virus och bakterier sprids, men även att öka kroppens lustar, vilket passar bra som en Alla Hjärtans Dag present, nu i februari. Zink är den mineral som bidrar till flera viktiga kroppsfunktioner. Enligt svenskt kosttillskott påverkar zink ämnesomsättningen, celldelning och hormonregleringen i kroppen.

Goda israeliska maträtter
 • 02 Feb, 2020

Uber Eats är en app som varje år sammanställer de mest trendiga köken och restaurangerna. Genom att se vilka sökningar som ökar allt mer går det även att förutspå vilken mat som kommer att bli trendigt, och nästa matfluga anses vara det israeliska köket. Det är ett spännande kök med mycket vegetariska och veganska rätter vilket ligger helt i tiden. Basen består ofta av goda kikärtor och bönor. Det israeliska köket har många goda röror, exempelvis hummus, men även grillat kött i bröd som kallas för shawarma.

God jul och ett gott nytt år
 • 30 Dec, 2019

Vi på Yamato.nu vill önska våra kunder en god jul och ett gott nytt år. Inför- och under julen förekommer det mycket stress i våra hem och även hos oss på Yamato.nu. Vi förespråkar såklart att handla online, vilket du som läsare redan har förstått. Istället för att springa runt i affärerna tillsammans med alla andra människor, som också är ute i sista stund, är det bättre att handla online. För det första kan du beställa dina julklappar i god tid så att du har dem lagom till jul och sedan kan du välja olika betallösningar.