Hämta information med EAN-kod

  • 28 Feb, 2020

Hämta infrmaton med EAN-kod

Nya revolutionerande framsteg sker dagligen inom handeln när det gäller dagligvaror. Nu senaste i raden lanserar Uncle Ben’s ett samarbete med Google Leens och Innit för att underlätta hur vi handlar. Genom att skanna varor så kommer vi att få tillgång till väsentlig information – för vissa kan den till och med vara oumbärlig.

Hur går det till?

Med din smartphone tar du en bild som Google Lens kommer att känna igen. Innit levererar sedan personlig anpassad fakta om produkten. Det kan röra sig om innehållsförteckning, vad som passar till produkten, hur många kalorier den innehåller men även hänvisning till recept med enkla filmer där det går att se instruktioner steg för steg.

Många fördelar

De med underliggande sjukdomar som exempelvis glutenintolerans och de med diabetes eller allergier kommer snabbt att se om varan passar den personliga kosthållningen. På Innit kan kunderna själva lägga in de personliga kriterier som önskas och sedan kommer svaren att analyseras utifrån dessa.

Appen kommer att underlätta för dig som följer en diet eller helt enkelt vill ha tips. Du kan exempelvis lägga in att du inte tycker om tomater men älskar majs. På så vis kommer recepten att anpassas efter dina kriterier.