Feringa Classic Meat-menyerna består av minst två proteinkällor - 70 % kött eller fisk och inälvsmat - kombinerat med lokala grönsaker, frukt och örter. De artanpassade innehållen är spannmålsfria, utan konstgjorda smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. Fodret tillverkas i Österrike med största omsorg och kärlek. Feringa Classic Meat Winter Menu Vilt gås med fin palsternacka och fruktiga nypon övertygar med festliga smaker från säsongsbetonade råvaror - för särskilt mysiga måltider under den kalla årstiden. Endast under en begränsad tid och så långt lagret räcker! Feringa Classic Meat Vintermeny Vilt gås i överblick: Kärleksfullt och omsorgsfullt gjort i Österrike, smakar som hemlagat 70 % kött eller fisk och värdefull inälvsmat Minst två proteinkällor Artanpassade och spannmålsfria innehåll med en extra portion omsorg, kreativitet och variation Harmoniska kombinationer med grönsaker och örter som ur den egna trädgården Ärlig innehållsdeklaration: endast med de angivna ingredienserna Autentiska smaker: utan konstgjorda färg- och smakämnen och konserveringsmedel Feringa - som hemlagad, med massor av kärlek!