I våra Feringa Single Meat Menyer lägger vi stor vikt vid förstklassiga ingredienser: 75 % kött och slaktbiprodukter eller fisk från bara en proteinkälla, kombinerat med utsökta trädgårdsgrönsaker och örter - för artanpassade, spannmålsfria måltider utan konstgjorda smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. Feringa tillverkas med största omsorg och kärlek i Österrike, för autentiska smaker - som hemlagat! Det noggranna urvalet av lokala råvaror möjliggör en mängd kreativa kompositioner och omväxlande varianter, där allt som finns inuti konserven står också skrivet på den. Autentiska smaker, som hemlagat. Feringa Single Meat Menu i överblick: Kärleksfullt och omsorgsfullt framställda i Österrike, smakar som hemlagat 75 % kött eller fisk och värdefull inälvsmat Monoprotein-menyer: endast en proteinkälla Artanpassade och spannmålsfria, med en extra portion omsorg, kreativitet och variation Harmoniska kombinationer med regionala grönsaker och örter Ärlig deklaration: innehåller endast de angivna ingredienserna Autentiska smaker: utan konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel Feringa - med mycket kärlek som hemlagat.