Casos FastVac 4004 är en kraftig matförseglare som gör det enkelt att vakuumpacka kött, fisk, frukt och grönsaker för förvaring i kyl och frys. Det är även ett måste för sous vide-tillagningen! Vid vakuumförvaring förlängs matens hållbarhet avsevärt och du minskar därmed matsvinnet i vardagen. Med en vakuumförpackare är det även enkelt att marinera kött och fisk, eftersom vakuumfunktionen öppnar porerna i köttet och effektiviserar marineringen. Medföljer
- En folierulle (40 x 600 cm)
- 10 vakuumpåsar (20 x 30 cm)
- 10 vakuumpåsar (30 x 40 cm)
- Förseglar påsar och rullar med en maxbredd på 40 cm
- Justerbar värmeförseglingstid anpassar tiden till fuktig respektive torr mat
- Digital display
- Maximalt vakuum på -0,9 bar
- Vakuumhastighet ca 20 L/minut
- Dubbla svetstrådar