80-tals Joggingdress Maskeraddräkt - Small

80-tals Joggingdress Maskeraddräkt - Small
Kategorier: Träning, Bars
Brand: Wilbers & Wilbers
Size: Small
499 SEK
Mer Info!

Jogga till maskeraden i din allra finaste träningsdräkt så att du kan imponera på brudarna ordentligt. Den här superstiliga plyschskapelsen kommer garanterat att skapa uppmärksamhet, speciellt om den bärs ihop med en tuff hockeyfrilla!

80-tals Joggingdress Maskeraddräkt inkluderar en jacka och ett par byxor. Både jackan och byxorna är tillverkade av blå plysch med lila partier samt 80-talsmönster på bröst, axlar och benens framsida. Jackan är av en kort modell med en vit dragkedja på framsidan och vita muddar vid ärmsluten och längst ner. Den har neongröna band över bysten och på ärmarna. På framsidan sitter 2st dekorationsfickor i samma färg. Byxorna är av en enkel och rak modell med resårer i midjan samt vid bensluten.

  • Inkluderar: Jacka och byxor i plysch (polyester)
  • Peruk, keps, halsband och skor ingår ej
  • Finns i storlekarna Small, Medium och Large

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.